easy

3 månader gratis abonnemang1 & RFID-kort ingår

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att ladda din bil, oavsett om du kör hybridbil eller elbil. Därför erbjuder vi dig den bästa flexibiliteten med vår easy-taxa. Vår easy-taxa ger dig friheten att ladda din bil var som helst och när som helst genom att alltid ge dig det bästa priset från våra laddningspunktoperatörer. Livet förändras snabbt, men med easy-taxan kan du säga upp ditt abonnemang när som helst. Välj easy-taxan i dag och få tillgång till ett av de största laddningsnätverkena i Europa.

Grundpris 0,00 EUR för de första tre månaderna, därefter 36,99 SEK/måned1
Uppsägningstid Avtalet avslutas vid slutet av kalendermånaden efter vilken avtalet sagts upp.2
Laddning Priser kan variera beroende på laddstationens operatör. Kontrollera de giltiga priserna i appen My easy Charge innan du börjar ladda.

Lading i utlandet

Länder
(Klicka för att se landets laddpriser)
Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Italien, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Tyskland, Ungern

Extras

Ersättningskort 76,16 SEK

*Prislista och produktblad
Ladda ned

Alla priser är inklusive moms

1Alla kunder som väljer easy-taxan slipper grundavgiften under de första 3 månaderna. Erbjudandet gäller endast för ditt första avtal och kan inte överföras till andra. Efter 3 månader gäller de normala villkoren för taxan. När ditt laddningsavtal aktiveras börjar reklamerbjudandet att gälla. Aktiveringen kan ske fram till 31.12.2021.

2Avtalet med easy-taxa har en obestämd löptid och kan sägas upp av vardera parten med en uppsägningstid på en månad fram till månadens slut.