easy

3 måneders gratis abonnement1 & RFID-kort inkludert

Vi ønsker å gjøre lading så enkelt som mulig for deg, uansett om du kjører en ladbar hybrid eller en helelektrisk bil. Det er derfor vi tilbyr deg den beste fleksibiliteten med vår easy-tariff. Vår easy-tariff gir deg frihet til å lade uansett hvor og uansett når du trenger det ved alltid å gi deg den beste prisen fra våre ladestasjonsoperatører. Livet endrer seg raskt - så med easy-tariff har du full frihet til å si opp abonnementet når du vil. Bestill easy-tariff i dag, og få tilgang til et av de største ladenettverkene i Europa.

Basisgebyr 0,00 EUR for de første tre månedene, deretter 34,99 NOK/måned1
Oppsigelsesfrist Kontrakten utløper i slutten av den måneden som kommer etter oppsigelsen.2
Lading Priser kan variere avhengig av operatøren av ladestasjonen. Sjekk de gjeldende prisene i My easy Charge-appen før du begynner å lade.

Lading i utlandet

Land
(Klikk for å se landets satser for lading)
Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Italia, Hellas, Nederland, Østerrike, Polen, Portugal, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn

Extras

Erstatningskort 71,40 NOK

*Prisliste og produktinformasjon
Last ned

Alle priser er inkludert mva

1Kunder som har registrert seg for easy-Tarif, skal ikke betale grunngebyret i de første 3 månedene. Tilbudet gjelder bare første gang det inngås kontrakt og kan ikke overføres til andre. Etter 3 måneder gjelder de vanlige tariffvilkårene. Kampanjen begynner å gjelde når ladeavtalen din aktiveres. Aktivering er mulig til 31.12.2021.

2Kontrakten for easy-tariff har en ubestemt varighet og kan sies opp av hver part med en oppsigelsesfrist på én måned frem til slutten av måneden.