easy

We willen het opladen zo gemakkelijk mogelijk voor je maken, ongeacht of je een plug-in hybride of een volledig elektrische auto rijdt. Daarom bieden we je de beste flexibiliteit met ons easy-tarief. Ons easy-tarief geeft je de vrijheid om op te laden waar en wanneer je maar wilt, door je altijd de beste prijs te geven van onze laadpaalexploitanten. Het leven verandert snel - dus met het easy-tarief heb je de volledige vrijheid om het op elk moment op te zeggen. Boek vandaag het easy-tarief en krijg toegang tot een van de grootste laadnetwerken in Europa.

Vaste vergoedingen

Eenmalige activeringskosten
0,00 EUR
Basistarief
3,39 EUR / maand

Binnenlandse laadkosten

AC-laden
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Controleer de geldige prijzen voordat u begint met opladen.
DC-laden
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Controleer de geldige prijzen voordat u begint met opladen.
Als gevolg van een tijdelijke aanpassing van de btw van 21 % naar 9 % procent, zullen de laadprijzen in Nederland dienovereenkomstig worden aangepast vanaf 1. juli tot 31 december 2022. De prijzen die worden getoond op onze website, in de app en alle andere beschikbare front-ends zijn nog steeds inclusief de btw van 21 %. U vindt de verlaagde btw op uw factuur.

Aanvullende informatie

Minimale contractduur 1
onbepaald

Laden in het buitenland

Alle prijzen zijn inclusief BTW

*Prijslijst en productinformatieblad
Download

-

1. Het contract in het easy-tarief heeft een onbepaalde looptijd en kan door elke partij telkens aan het einde van de maand worden opgezegd mits een opzegtermijn van één maand.