3 maanden gratis abonnement & RFID-kaart inbegrepen 1

easy

We willen het opladen zo gemakkelijk mogelijk voor je maken, ongeacht of je een plug-in hybride of een volledig elektrische auto rijdt. Daarom bieden we je de beste flexibiliteit met ons easy-tarief. Ons easy-tarief geeft je de vrijheid om op te laden waar en wanneer je maar wilt, door je altijd de beste prijs te geven van onze laadpaalexploitanten. Het leven verandert snel - dus met het easy-tarief heb je de volledige vrijheid om het op elk moment op te zeggen. Boek vandaag het easy-tarief en krijg toegang tot een van de grootste laadnetwerken in Europa.

Vaste vergoedingen

Activeringskosten
0,00 EUR
Basistarief
3,39 EUR / maand

Binnenlandse laadkosten

AC-laden
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Controleer de geldige prijzen voordat u begint met opladen.
DC-laden
Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Controleer de geldige prijzen voordat u begint met opladen.

Aanvullende informatie

Minimale contractduur 2
onbepaald
Vervangende kaart
7,38 EUR

Laden in het buitenland

Alle prijzen zijn inclusief BTW

*Prijslijst en productinformatieblad
Download

-

1. Klanten die zich voor het easy-tarief hebben geregistreerd, betalen in de eerste 3 maanden geen basistarief. Het aanbod geldt alleen voor de eerste contractafsluiting en kan niet naar andere contracten worden overgedragen. Na 3 maanden gelden de normale tariefvoorwaarden. De kortingactie wordt door de activering van uw laadcontract van kracht. Een activering is tot 31/12/2021 mogelijk.

2. Het contract in het easy-tarief heeft een onbepaalde looptijd en kan door elke partij telkens aan het einde van de maand worden opgezegd mits een opzegtermijn van één maand.