easy

3 maanden gratis abonnement1 & RFID-kaart inbegrepen

We willen het opladen zo gemakkelijk mogelijk voor je maken, ongeacht of je een plug-in hybride of een volledig elektrische auto rijdt. Daarom bieden we je de beste flexibiliteit met ons easy-tarief. Ons easy-tarief geeft je de vrijheid om op te laden waar en wanneer je maar wilt, door je altijd de beste prijs te geven van onze laadpaalexploitanten. Het leven verandert snel - dus met het easy-tarief heb je de volledige vrijheid om het op elk moment op te zeggen. Boek vandaag het easy-tarief en krijg toegang tot een van de grootste laadnetwerken in Europa.

Basisprijs 0,00 euro voor de eerste drie maanden, daarna 3,39 euro/maand1
Opzeggingstermijn Het contract wordt beëindigd aan het einde van de kalendermaand die volgt op de beëindiging.2
Laden Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de aanbieder van het laadstation. Controleer de geldige prijzen in de My easy Charge-app voordat u begint met opladen.

Extras

Vervanging kaart 7,38 EUR

*Prijslijst en productinformatieblad
Download

Alle prijzen incl. wettelijk verschuldigde BTW

1Klanten die zich voor het easy-tarief hebben geregistreerd, betalen in de eerste 3 maanden geen basistarief. Het aanbod geldt alleen voor de eerste contractafsluiting en kan niet naar andere contracten worden overgedragen. Na 3 maanden gelden de normale tariefvoorwaarden. De kortingactie wordt door de activering van uw laadcontract van kracht. Een activering is tot 31/12/2021 mogelijk.

2Het contract in het easy-tarief heeft een onbepaalde looptijd en kan door elke partij telkens aan het einde van de maand worden opgezegd mits een opzegtermijn van één maand.