easy

3 mesiace predplatného zadarmo1 & vrátane karty RFID

Szeretnénk a lehető legkönnyebbé tenni a feltöltést az Ön számára, mindegy, hogy plug-in hibrid vagy teljesen elektromos autót használ-e. Ezért kínáljuk Önnek a legnagyobb rugalmasságot easy tarifánkkal. easy tarifánkkal szükség esetén Ön bárhol és bármikor végezhet feltöltést, és mindig a legjobb árakat fogja kapni töltőpontjaink kezelőitől. Az élet gyorsan változik - így az easy tarifa a teljes szabadságot biztosítja ahhoz, hogy bármikor visszalépjen. Regisztráljon az easy tarifáért még ma, és lépjen be Európa legnagyobb töltőhálózatába.

Alapár havonta 0,00 EUR az első három hónapban, azután 1099,00 HUF/hónap1
Výpovedná lehota Zmluva končí na konci kalendárneho mesiaca nasledujúceho po jej vypovedaní.2
Töltés Az árak a töltőállomás üzemeltetőjétől függően változhatnak. Kérjük, ellenőrizze az érvényes árakat a My easy Charge alkalmazásban, mielőtt a töltést elkezdené.

Extras

Csere-kártya 2370,63 HUF

*Árlista és termékinformációs lap
Letöltés

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.

1Azok az ügyfelek, akik regisztráltak az easy-tarifára, az első három hónapban mentesülnek az alapdíj fizetése alól. Az ajánlat csak az első szerződéskötésre vonatkozik, és nem átruházható. A három hónap elteltével a normál tarifák fizetendők. A promóció a töltési szerződés aktiválásakor lép életbe. Az aktiválás 2021. december 31-ig lehetséges.

2A easy-tarifára vonatkozó szerződést határozatlan időtartamra kötik, és mindkét fél az adott hónap vége előtt egy hónapos határidővel mondhatja fel.