3 μήνες χωρίς συνδρομή & Περιλαμβάνεται κάρτα RFID 1

easy

Θέλουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη και απλούστερη δυνατή εμπειρία φόρτισης, ανεξάρτητα από το εάν οδηγείτε ένα υβριδικό ή πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Για αυτόν τον λόγο, σας προσφέρουμε μεγαλύτερη ευελιξία, με τη δυνατότητα χρέωσης easy. Με την easy έχετε τη δυνατότητα να φορτίζετε όπου και όποτε θέλετε, καθώς σας παρέχει την καλύτερη τιμή από τους χειριστές σημείων φόρτισής μας. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Για αυτόν τον λόγο, σας δίνουμε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την easy όποτε το θελήσετε. Εγγραφείτε σήμερα για τη χρέωση easy και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα φόρτισης της Ευρώπης.

Πάγιες χρεώσεις

πάγια χρέωση
3,39 EUR / μήνας

Τοπικές χρεώσεις φόρτισης

Φόρτιση AC
Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον χειριστή του σταθμού φόρτισης. Παρακαλώ ελέγξτε τις έγκυρες τιμές στην εφαρμογή My easy Charge πριν ξεκινήσετε την φόρτιση.
Φόρτιση DC
Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον χειριστή του σταθμού φόρτισης. Παρακαλώ ελέγξτε τις έγκυρες τιμές στην εφαρμογή My easy Charge πριν ξεκινήσετε την φόρτιση.

Πρόσθετες πληροφορίες

Ελάχιστη περίοδος συμβολαίου 2
αορίστου χρόνου
Κάρτα αντικατάστασης
7,50 EUR

Φόρτιση στο εξωτερικό

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

*Πίνακας λίστας τιμών και πληροφορίες προϊόντος
Κατεβάστε

-

1. Πελάτες, οι οποίοι έχουν κάνει εγγραφή για το τιμολόγιο easy, απαλλάσσονται από το βασικό πάγιο κατά τους 3 πρώτους μήνες. Η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη σύμβαση και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτους. Μετά την πάροδο των 3 μηνών, ισχύουν οι κανονικοί τιμολογιακοί όροι. Η προωθητική ενέργεια τίθεται σε ισχύ με την ενεργοποίηση της σύμβασης φόρτισης. Η ενεργοποίηση είναι εφικτή έως 31.12.2021.

2. Η σύμβαση για την τιμολόγηση easy συνάπτεται για ακαθόριστο χρόνο και μπορεί να καταγγελθεί από κάθε συμβαλλόμενο μέρος σε διάστημα ενός μήνα από το τέλος του εκάστοτε μήνα.