easy

3 kuukauden maksuton tilaus1 & tilaus sisältää RFID-kortin

Haluamme tehdä latauksesta mahdollisimman helppoa sinulle, ajatpa sitten ladattavaa hybridiä tai täyssähköautoa. Sen vuoksi tarjoamme parasta mahdollista joustavutta easy-tariffillamme. easy-tariffimme antaa mahdollisuuden ladata milloin tahansa ja aina kun tarvitset sitä tarjoamalla sinulle aina edullisimman hinnan latauspylväiden omistajiltamme. Elämä muuttuu nopeasti - sen vuoksi käyttämällä easy-tariffia, sinulla on täysi vapaus peruuttaa sen aina halutessasi. Tilaa easy-tariffi tänään ja hanki pääsy yhteen Euroopan suurimmista latausverkostoista.

Perushinta Kuukaudessa 0,00 EUR ensimmäiset kolme kuukautta, sen jälkeen 3,39 EUR/kuukausi1
Irtisanomisaika Sopimus päättyy irtisanomista seuraavan kalenterikuukauden lopussa.2
Laden Hinnat voivat vaihdella latausaseman omistajasta riippuen. Ota selville voimassa olevat hinnat My easy Charge applikaatiosta ennen kuin aloitat lataustoiminnon.

Lataaminen ulkomailla

Maat
(Klikkaa nähdäksesi maan lataushinnat)
Belgia, Frankrig, Espanja, Hollanti, Iso-Briannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Puola, Portugali, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Unkarissa

Extras

Vaihtokortti 7,20 €

*Hinnasto ja tuotetiedot
Lataa

Hinnat sisältävät ALV:n

1Asiakkaat, jotka ovat rekisteröityneet easy-tariffia varten, vapautetaan perusmaksusta 3 ensimmäisen kuukauden ajan. Tarjous on voimassa vain ensimmäisessä sopimuksessa, eikä sitä voida siirtää muille. Kolmen kuukauden jälkeen sovelletaan normaaleja tariffiehtoja. Mainoskampanja tulee voimaan, kun lataussopimus aktivoidaan. Aktivointi on mahdollista 31.12.2021 saakka.

2easy-tariffisopimus on voimassa toistaiseksi ja molemmat osapuolet voivat irtisanoa sen kuukauden irtisanomisajalla kunkin kuukauden loppuun.