3 kuukauden maksuton tilaus & tilaus sisältää RFID-kortin 1

easy

Haluamme tehdä latauksesta mahdollisimman helppoa sinulle, ajatpa sitten ladattavaa hybridiä tai täyssähköautoa. Sen vuoksi tarjoamme parasta mahdollista joustavutta easy-tariffillamme. easy-tariffimme antaa mahdollisuuden ladata milloin tahansa ja aina kun tarvitset sitä tarjoamalla sinulle aina edullisimman hinnan latauspylväiden omistajiltamme. Elämä muuttuu nopeasti - sen vuoksi käyttämällä easy-tariffia, sinulla on täysi vapaus peruuttaa sen aina halutessasi. Tilaa easy-tariffi tänään ja hanki pääsy yhteen Euroopan suurimmista latausverkostoista.

Kiinteät hinnat

Perusmaksu
3,39 EUR / kuukausi

Kotimaiset latausmaksut

AC-laden
Hinnat voivat vaihdella latausaseman omistajasta riippuen. Ota selville voimassa olevat hinnat ennen kuin aloitat lataustoiminnon.
DC-laden
Hinnat voivat vaihdella latausaseman omistajasta riippuen. Ota selville voimassa olevat hinnat ennen kuin aloitat lataustoiminnon.

Lisätietoja

Kausi vähintään 2
toistaiseksi voimassa oleva
Korvaava kortti
7,20 EUR

Lataaminen ulkomailla

Hinnat sisältävät ALV:n

*Hinnasto ja tuotetiedot
Lataa

-

1. Asiakkaat, jotka ovat rekisteröityneet easy-tariffia varten, vapautetaan perusmaksusta 3 ensimmäisen kuukauden ajan. Tarjous on voimassa vain ensimmäisessä sopimuksessa, eikä sitä voida siirtää muille. Kolmen kuukauden jälkeen sovelletaan normaaleja tariffiehtoja. Mainoskampanja tulee voimaan, kun lataussopimus aktivoidaan. Aktivointi on mahdollista 31.12.2021 saakka.

2. easy-tariffisopimus on voimassa toistaiseksi ja molemmat osapuolet voivat irtisanoa sen kuukauden irtisanomisajalla kunkin kuukauden loppuun.