easy

tre måneders gratis abonnement1 & inklusive RFID-kort

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at lade, hvad enten du kører i plug-in-hybrid eller elbil. Derfor tilbyder vi dig fuld fleksibilitet med vores easy-takst. Med vores easy-takst får du friheden til at lade når som helst og hvor som helst, du har brug for det, ved altid at give dig den bedste pris fra vores ladesøjle-operatører. Livet forandrer sig hurtigt - og easy-takst giver dig den fulde frihed til at annullere aftalen igen når som helst. Bestil easy-takst i dag, og få adgang til et af de største ladenetværk i Europa.

Basispris 0,00 EUR for de første tre måneder, derefter 24,99 DKK/måned1
Opsigelsesfrist Ophævelse af kontrakten sker til udgangen af den kalendermåned, der følger efter opsigelsen.2
Opladning Priserne kan variere afhængigt af ladestationens operatør. Kontrollér venligst de gældende priser i My easy Charge-appen, inden du begynder at oplade.

Opladning i udlandet

Lande
(Klik for at se opladningstakster for land)
Belgien, Frankrig, Finland, Italien, Grækenland, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Schweiz, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn

Extras

Erstatningskort 53,31 DKK

*Prisliste og produktinformationshæfte
Download

Alle priser er inkl. moms.

1Kunder, der har tilmeldt sig easy-tarif, er fritaget for grundgebyr de første tre måneder. Tilbuddet gælder kun for den første aftale, der oprettes, og kan ikke overføres til andre aftaler. Efter tre måneder gælder de normale tarifbetingelser. Kampagnetilbuddet træder i kraft ved aktivering af din ladeaftale. Det er muligt at aktivere en aftale indtil 31.12.2021.

2Aftalen i easy Tarif har en ubestemt løbetid og kan opsiges af hver af parterne med et opsigelsesvarsel på en måned til udgangen af indeværende måned.