tre måneders gratis abonnement & inklusive RFID-kort 1

easy

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at lade, hvad enten du kører i plug-in-hybrid eller elbil. Derfor tilbyder vi dig fuld fleksibilitet med vores easy-takst. Med vores easy-takst får du friheden til at lade når som helst og hvor som helst, du har brug for det, ved altid at give dig den bedste pris fra vores ladesøjle-operatører. Livet forandrer sig hurtigt - og easy-takst giver dig den fulde frihed til at annullere aftalen igen når som helst. Bestil easy-takst i dag, og få adgang til et af de største ladenetværk i Europa.

Faste gebyrer

Grundgebyr
24,99 DKK / måned

Ladegebyrer hjemme

AC-opladning
Priserne kan variere afhængigt af ladestationens operatør. Kontrollér venligst de gældende priser, inden du begynder at oplade.
DC-opladning
Priserne kan variere afhængigt af ladestationens operatør. Kontrollér venligst de gældende priser, inden du begynder at oplade.

Yderligere information

Minimumperiode 2
ubestemt
Erstatningskort
53,31 DKK

Opladning i udlandet

Alle priser inkluderer moms

*Prisliste og produktinformationshæfte
Download

-

1. Kunder, der har tilmeldt sig easy-tarif, er fritaget for grundgebyr de første tre måneder. Tilbuddet gælder kun for den første aftale, der oprettes, og kan ikke overføres til andre aftaler. Efter tre måneder gælder de normale tarifbetingelser. Kampagnetilbuddet træder i kraft ved aktivering af din ladeaftale. Det er muligt at aktivere en aftale indtil 31.12.2021.

2. Aftalen i easy Tarif har en ubestemt løbetid og kan opsiges af hver af parterne med et opsigelsesvarsel på en måned til udgangen af indeværende måned.